<< VSI DOGODKI

Brda in Vino 2023

Kraj in datum

22 aprila 2023 - 22 aprila 2023
00:00 - 23:59

Organizator

Spletna stran
Povezava


Spomladanski dogodek Brda & Vino ima v Brdih že dolgo tradicijo. Če je še pred nekaj leti veljalo, da gre za predvsem vinski dogodek namenjen poznavalcem in ljubiteljem vin, je festival v zadnjih letih pridobil nove razsežnosti.

Napredoval je tako na vinskem kot kulinaričnem področju ter prerasel v največji eno-gastronomski dogodek v Brdih. Enostavno pripravljene jedi so zamenjali izvirni in dovršeni krožniki, ki gredo z roko v roki z vrhunskimi briškimi vini.

Center dogajanja je slikovita srednjeveška vas Šmartno v geografskem središču Brd. Na Šmartenskih »gasah« se s kuhinjo v živo predstavi več kot 30 domačih in gostujočih restavracij ter več kot 40 briških vinarjev.

Obiskovalci neomejeno okušajo sveže pripravljene jedi kuharskih mojstrov v prijetnem druženju in spajanju okusov z vini briških vinarjev, obiščejo tržnico, ki ponuja raznovrstno kulinarično in rokodelsko ponudbo. Na stojicah najdemo briški med, oljčno olje, suho sadje, čaje, sire in mesnine ter druge butične izdelke.

Bogat glasbeno in plesno navdahnjen program, začinjen s kančkom umetniškega pridiha obiskovalcem zagotavlja, da bo dan ob hrani, vinu in odlični družbi zanimiv, okusen, nepozaben.

Čas trajanja prireditve: 12:00 – 19:00

Cena vstopnice: 90,00 EUR
Vključuje: neomejene degustacije vrhunskih vin in sveže pripravljenih jedi, bogat program pulične glasbe in animacij, degustacijski kozarec s torbico.

Cena otroške vstopnice: od 8 do 18. leta – 30,00 EUR (brez degustacijskega kozarca)

Zaradi zagotavljanja kakovosti prireditve je število vstopnic omejeno.

Informacije in rezervacije: [email protected]

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop