Gourmet 4.0 Masterclass

Digitalni mediji za gostince

Kako izkoristiti napredno tehnologijo, digitalne medije in vplivneže za večjo poslovno uspešnost gostincev? Prisluhnite 6 konkretnim primerom digitalne prakse in okrogli mizi, uživajte ob kosilu iz 12 najboljših gostiln in se pridružite najboljšim chefom na podelitvi The Slovenia Restaurant Awards.

KDAJ: 7. maj 2019, URA: od 9.00 do 17.00 ure, LOKACIJA: Evergreen, Smlednik
CENA: 60 EUR + ddv na osebo

PROGRAM

9.00 – 13.00 Gourmet 4.0 masterclass: strokovni del, kjer nas bodo govorci z navdihujočimi zgodbami seznanili s svojim pogledom na kulinarični svet. 

Razdeljen bo na naslednje delavnice:

– Slovenski zajtrk: praktična foto delavnica z Deanom Dubokovič, objave slovenske super hrane in degustacija.

– delavnice za gostince: Kako izkoristiti tehnologijo in vplivneže za gostinsko uspešnost?

  •  

    Podpornik projekta slovenski zajtrk

Predavatelji

Anita Šumer
Kruh ni od muh: Neverjetna IG Drožomanija

Anita zase pravi, da ji brez drožev živeti ni. Svojo ljubezen nad drožmi in peko tudi rada deli. Spoznali boste, da peka z drožmi ni nobena posebnost, ki se je ne bi mogli priučiti, vse o drožastih dobrotah ter načinih
krašenja in zarezovanja kruha.

Dean Dubokovič, fotograf
Kaj pomeni dobra fotografija krožnika?

Pred natanko 30 leti je, kot mladenič in velik navdušenec nad takratnimi idoli fotografskega sveta, stopil na samostojno pot profesionalnega fotografa. Uveljavil se je kot povezovalec in interpret modnega ter umetniškega sveta.
 

Maja in Jernej Zver, Jernej Kitchen: Kako je lahko digitalni vplivnež koristen?

Jernej Kitchen. Kljub temu, da sva zaenkrat v timu dva, Maja in Jernej, je blog imenovan po Jerneju, saj je on tisti, ki kreira avtorske recepte, jedi. Ker pa se piševa Zver, sva se začela poigrati tudi s priimkom in pomen iz Zveri spremeniti v nekaj bolj kulinaričnega, tako je nastal psevdonim Jernej Kitchen.


Radoš Skrt, nasvet.com
Kako prodati kulinarično knjigo prek FB? 

Za internet pravi, da je živ organizem, edina konstanta so spremembe. Svojim strankam vedno svetuje, da istočasno uporabljajo tako SEO kot SEM. Mag. Radoš Skrt je lastnik največjega slovenskega portala s področja internet marketinga – nasvet.com.


Damjan Šerjak
Tehnika: Winterhalter – kako s tehniko 4.0 do uspeha v kuhinji? 

Damjan Šerjak, že vrsto let skrbi za prodajo v podjetju Winterhalter. Ukvarja se tudi s področjem optimizacije delovnih procesov in svetovanje strankam, kako na naj učinkovitejši način opremiti pomivalnice v gostinskih obratih. 


Gašper Puhan, Galerija Okusov
Izza kuhinje: Kako postati zmagati na Vox Populi 2018?

Gašper Puhan je podjetnik, ki rad dobro jé. Lasnik restavracije Galerije Okusev v stavbi ob dvorcu Novo Celje pri Žalcu. Med 165 restavracijami je Galerija Okusov prejela največ glasov po izboru ljudstva, in je direktor marketinške agencije Medias kreativ.

Maša Butara, Luna
5 ključnih točk za izvedbo dobre kampanije z vplivneži s pomočjo agencije.

Maša Butara, direktorica vsebin in digitalnih strategij, Luna \TBWA. Vodi ekipo, ki skrbi za strateško pripravo digitalnih strategij in kampanj vsebinskega marketinga. Svoje digitalno znanje deli tudi s študenti na fakulteti Doba v okviru predmeta Strategije družbenih medijev in marketing. V prostem času pravi, da ogromno časa preživi na Instagramu (@perfelicious, sloveniafoodexperience, @lunatbwa itd.)

Yuri Barron
Kako nas prek spleta vidijo tujci

 

Yuri Barron je mednarodni novinar in glavni urednik mednarodnih založb THE Slovenia ter InYourPocket. Je popotnik, filozof, učitelj, pisatelj in soavtor knjig THE SLOVENIA book. Zase pravi, da v ZDA ne bi več živel in da  se na vsakem koraku preveč srečujemo z ameriško kulturo. Rodili se je na Aljaski, odraščali v Seattlu, živel je med drugim kar nekaj časa v Libanonu in Avstraliji, zdaj pa že vrsto let v Sloveniji.