Gourmet 4.0 Masterclass

Digitalni mediji za gostince

Kako izkoristiti napredno tehnologijo, digitalne medije in vplivneže za večjo poslovno uspešnost gostincev? Prisluhnite 6 konkretnim primerom digitalne prakse in okrogli mizi, uživajte ob kosilu iz 12 najboljših gostiln in se pridružite najboljšim chefom na podelitvi The Slovenia Restaurant Awards.

KDAJ: 7. maj 2019, URA: od 9.00 do 17.00 ure, LOKACIJA: Evergreen, Smlednik
CENA: 60 EUR + ddv na osebo

PROGRAM

9.00 – 13.00 Gourmet 4.0 masterclass: strokovni del, kjer nas bodo govorci z navdihujočimi zgodbami seznanili s svojim pogledom na kulinarični svet. 

Razdeljen bo na naslednje delavnice:

– Slovenski zajtrk: praktična foto delavnica z Deanom Dubokovič, objave slovenske super hrane in degustacija.

– delavnice za gostince: Kako izkoristiti tehnologijo in vplivneže za gostinsko uspešnost?

  •  

Sledi:

 12.00 – 15.00 Gostilna POP UP: Gostilne Slovenije bodo predstavile okuse svoje regije ob vinski spremljavi

13.00 – 14.00 Okrogla miza: s predstavniki gastronomskih združenj Slovenije in direktorjem projekta TSRA, Nikom Slavničem, bomo na okrogli mizi predstavili rdečo nit letošnjega izbora TSRA

15.00 – 17.00 Podelitev nagrad TSRA 2019 by Diners Club: vrhunec druženja bomo pospremili z razglasitvijo in podelitvijo priznanj najboljšim slovenskim restavracijam za leto 2019 po oceni Gastronomske Akademije in širše javnosti

17.00 – 17.30 Novinarska konferenca (več na www.the-slovenia.com

19.00 – 23.00 The Slovenia Dinner by  RomerQuelle: Ekskluzivna in dobrodelna večerja z najboljšimi kuharskimi mojstri na enem mestu. Večerjo s šestnajstimi hodi bodo pripravili chefi: Ana Roš, Tomaž Kavčič, Igor Jagodic, Uroš Štefelin in številni drugi. 

REZERVACIJE za Gourmet 4.0 masterclass in več informacij o delavnicah: tatjana.volf@the-slovenia.com

*Z novinarsko akreditacijo si zagotovite udeležbo na vseh dogodkih TSRA z izjemo večerje.

Predavatelji

Anita Šumer
Kruh ni od muh: Neverjetna IG Drožomanija

Anita zase pravi, da ji brez drožev živeti ni. Svojo ljubezen nad drožmi in peko tudi rada deli. Spoznali boste, da peka z drožmi ni nobena posebnost, ki se je ne bi mogli priučiti, vse o drožastih dobrotah ter načinih
krašenja in zarezovanja kruha.

Dean Dubokovič

Pred natanko 30 leti je, kot mladenič in velik navdušenec nad takratnimi idoli fotografskega sveta, stopil na samostojno pot profesionalnega fotografa. Uveljavil se je kot povezovalec in interpret modnega ter umetniškega sveta.
 


HAD – Roni Kordiš had.si
Kako je lahko digitalni vplivnež koristen?

Roni Kordiš je verjetno najbolj znan slovenski bloger, ki ustvarja spletni blog had.si že od leta 2005. Je ljubitelj vsega digitalnega, njegov blog si mesečno prebere med 70.000 – 120.000 ljudi. V preteklosti je soustvaril dva startupa (Oust.me in Beerhunt), kot soustvarjalec je deloval v ustvarjalni agenciji VBG in Deluxe in bil zaposlen v digitalnih agencijah Sonce.net in Enki. Spekter tem, ki jih pokriva je zelo pester od politike, zadnja leta pa se navdušuje nad hladnimi vodami in dobro hrano.


Radoš Skrt, nasvet.com
Kako prodati kulinarično knjigo prek FB? 

Za internet pravi, da je živ organizem, edina konstanta so spremembe. Svojim strankam vedno svetuje, da istočasno uporabljajo tako SEO kot SEM. Mag. Radoš Skrt je lastnik največjega slovenskega portala s področja internet marketinga – nasvet.com.


Damjan Šerjak
Tehnika: Winterhalter – kako s tehniko 4.0 do uspeha v kuhinji? 

Damjan Šerjak, že vrsto let skrbi za prodajo v podjetju Winterhalter. Ukvarja se tudi s področjem optimizacije delovnih procesov in svetovanje strankam, kako na naj učinkovitejši način opremiti pomivalnice v gostinskih obratih. 


Gašper Puhan, Galerija Okusov
Izza kuhinje: Kako postati zmagati na Vox Populi 2018?

Gašper Puhan je podjetnik, ki rad dobro jé. Lasnik restavracije Galerije Okusev v stavbi ob dvorcu Novo Celje pri Žalcu. Med 165 restavracijami je Galerija Okusov prejela največ glasov po izboru ljudstva, in je direktor marketinške agencije Medias kreativ.

Maša Butara, Luna
5 ključnih točk za izvedbo dobre kampanije z vplivneži s pomočjo agencije.

Maša Butara, direktorica vsebin in digitalnih strategij, Luna \TBWA. Vodi ekipo, ki skrbi za strateško pripravo digitalnih strategij in kampanj vsebinskega marketinga. Svoje digitalno znanje deli tudi s študenti na fakulteti Doba v okviru predmeta Strategije družbenih medijev in marketing. V prostem času pravi, da ogromno časa preživi na Instagramu (@perfelicious, sloveniafoodexperience, @lunatbwa itd.)

Yuri Barron
Kako nas prek spleta vidijo tujci: 

Yuri Barron je mednarodni novinar in glavni urednik mednarodnih založb THE Slovenia ter InYourPocket. Je popotnik, filozof, učitelj, pisatelj in soavtor knjig THE SLOVENIA book. Zase pravi, da v ZDA ne bi več živel in da  se na vsakem koraku preveč srečujemo z ameriško kulturo. Rodili se je na Aljaski, odraščali v Seattlu, živel je med drugim kar nekaj časa v Libanonu in Avstraliji, zdaj pa že vrsto let v Sloveniji.