fbpx

FUNDACIJA ZA MLADE KUHARSKE MOJSTRE

 

Osvojite specializirano usposabljanje na najboljših svetovnih kulinaričnih inštitutih!

Najboljši slovenski kuharji, odbor in ustanovitelj slovenskih restavracij so podelili priznanja The Fundacija za mladega kuharja z namenom zagotavljanja boljšega mednarodnega izobraževanja mladih talentov Kuharji.


Poziv za vse mlade do 34 leta in želite svojo kariero graditi na področju gastronomije in gostoljubje, prijavite se na našo tekmo in morda boste v tujini dobili osebno specializirano usposabljanje bo ustrezala vaši prihodnji karieri! V želji, da bi zagotovili najboljše mednarodno izobraževanje, “Young Chefs Foundation & quot; je ustanovil Nagrada Slovenske restavracije je gastronomska platforma, ki je bila ustanovljena za financiranje izobraževanja in usposabljanja mladi talent v gastronomiji v najboljših kulinaričnih inštitutih in z najboljšimi kuharji. Omogočiti izobraževanje za prihodnje generacije kuharskih mojstrov in s tem dvigniti standarde lokalnega gastronomija je bila skupna želja in pobuda kuharjev Nika Slavniča.

Namreč, od februarja do maja 2019. vodimo tekmovanje, v katerem kandidati od 16 do 26 let pridobiti specializacijo v kulinaričnih institucijah. Treba je omeniti, da je vrsta tako izobraževanje kot tudi sam inštitut je izbran z popolnoma osebnim načelom, tako da izobraževanje bolje ustreza značilnostim in spretnosti kandidata, kar je seveda financiranih finančnih sredstev. Diploma ni pogoj, vendar se razume, da kandidati že delujejo nekatera področja gostinstva in gastronomije z izrazito ambicijo in željo po napredku. Glede na Različni profili, ki se lahko prijavijo na natečaj, bodo merila za ocenjevanje večinoma nadarjenost, nato pa pomen izkušenj ter izobraževanja in motivacije.

Prijava je enostavna in je sestavljena iz treh korakov. Izpolniti morate osebne podatke obrazca, predložite motivacijsko pismo in priporočilno pismo ter priložite originalni video material, ki vam pokaže zelo mlade talente, ki jih iščemo. Vse te dokumente je treba vnesti in naložiti na postajo do 30. aprila 2019 in zmagovalec bo razglašen na tretji izdaji nagrade Restaurant Slovenija.

Za vsa vprašanja se obrnite na nas na info@the-slovenia.com.

 

For any questions, please contact us by email at info@the-slovenia.com