Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

VELENJE POMAGA – VELIKI DOBRODELNI DOGODEK

Podrobnosti

Datum:
7 oktobra, 2023
Ura:
12:00 pop - 10:00 pop
Cena:
€5
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.festival-velenje.si/dogodki/16937-velenje-pomaga-veliki-dobrodelni-dogodek

Other

City
Velenje

Prizorišče

Vista – park z razgledom
Rudarska cesta
Velenje,3320Slovenia
+ Google Map

Mestna občina Velenje pripravlja z vsemi javnimi zavodi velik zaključni dobrodelni dogodek za zbiranje sredstev za žrtve poplav in neurja v letošnjem avgustu.
Dogodek bo v soboto, 7. oktobra, od 12. ure dalje na Visti v Velenju. Na njem bodo sodelovali velenjski otroci, učenci, dijaki, plesne šole in znani glasbeni izvajalci. Vstopnina je 5 evrov za odrasle.
V Velenju smo znani po tem, da si znamo pomagati in dobro sodelovati, zato tudi sedaj pomagajmo skupaj. Na vabilo za Veliki dobrodelni dogodek na Visti, ki bo celotno sobotno popoldne in zvečer, so se odzvali številni domači izvajalci glasbe, plesa, celodnevno glasbeno-plesno dogajanje bo obogateno z gostinsko ponudbo na kulinarični tržnici.
Zbrana sredstva bodo namenjena našim občanom in ljudem iz Savinjske in Koroške regije, ki pomoč najbolj potrebujejo za sanacijo škode po neurjih in poplavah.

V primeru slabega vremena bo dogodek v Rdeči dvorani Velenje.

Nastopajoči:

Tanja Lončar, Plesna šola M Dance, Til Čeh, Orkester Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje, Mrigo, Robert Goter, Rudarski oktet, Otroški zbori Vrtca Velenje, Matjaž in Zvone – Chateau, Alya, Združeni pevski zbori velenjskih osnovnih šol, Pihalni orkester Premogovnika Velenje, Matjaž Jelen, Nina Pušlar, Natalija Verboten, Maraaya, Plesna šola Spin, BQL Rok, Maja Keuc – Amaya, 6Pack Čukur, Sanja Mlinar Marin, Potepini, Ansambel Stil in Domen Kumer

Dogodek bodo povezovali znani velenjski radijski in televizijski moderatorji.

Z nakupom vstopnice boste prispevali v sklad za pomoč prizadetim v avgustovskih ujmah.

Več v sporočilu za javnost Mestne občine Velenje:  Velenje pomaga z dobrodelnim dogodkom | velenje.si

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop