Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Metal HeART na travniku pri domu kulture

Podrobnosti

Začetek:
30 julija ob 9:00 dop
Zaključek:
5 avgusta ob 2:00 pop
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.festival-velenje.si/dogodki/16595-Metal-HeART-na-travniku-pri-domu-kulture

Organizator

Festival Velenje
Telefon:
03 898 25 70
E-naslov:
info@festival-velenje.si
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Dom kulture Velenje
Titov trg 4
Velenje, Slovenia
+ Google Map

Počitniške aktivnosti ob festivalu MetalDays

V času, ko bo ob Velenjskem jezeru vse prežeto z metal glasbo, vabljeni na »umetniški chill« v središče mesta. Umirite srčni utrip v sproščenem in senčnem ambientu na travniku pri domu kulture in si popoprajte počitniške dni z zabavnimi spremljevalnimi aktivnostmi. Vsak dan boste lahko poskusili nekaj novega – ujeli ritem v bobnarski delavnici, odigrali veliki štiri v vrsto, poiskali pesnika v sebi v delavnici »Black out poetry«, se naučili novega cirkuškega trika ali pa izlili svojo dušo na slikarsko platno.

Nedelja, 30. 7. 2023, od 9. do 13. ure
REcikliraj!

Odkrijte lepoto recikliranja z oživljanjem starih tkanin, odpadnega lesa, zavržene plastične embalaže – spremenite jih v izdelke, ki jih boste lahko ponovno uporabili!

Ponedeljek, 31. 7. 2023, od 9. do 13. ure
Časopisni besedolov

Delavnica zatemnjene poezije
Poiščite pesnika v sebi! Ustvarjalna delavnica za male in velike vas vabi na lov za besedami. V naključnem besedilu boste poiskali prave besede in ustvarili pesem zase, prijatelja ali nekoga čisto posebnega.

Torek, 1. 8. 2023, od 9. do 13. ure
Baby MetalDay

Torkove igrarije v času metalskega festivala bomo preživeli temu primerno! Spoznali in preskusili bomo električno kitaro in bas, v bobnarski delavnici bomo poskusili ujeti pravi »metalski« ritem, si narisali kak »hud« tatu in si v ustvarjalni delavnici izdelali svoje glasbilo. Ta dan bo dogodek tudi med 17. in 19. uro.

Sreda, 2. 8. 2023, od 9. do 13. ure
Delavnica senčil

S spretnim prepletanjem boste ustvarili unikatne lučke in svečnike! Z malo truda bo vaše svetilo lepo čez dan, ko pade noč, pa se bo ob prižigu luči ustvarila posebna kombinacija svetlobe in senc na naših stenah.

Četrtek, 3. 8. 2023, od 9. do 13. ure
Dežne palice

Izdelajte si prav posebno glasbilo, ki vam lahko na sončen dan pričara prijetno osvežitev, saj boste iz njega izvabljali zvoke dežnih kapljic.

Petek, 4. 8. 2023, od 9. do 13. ure
Cirkuška delavnica

Vabljeni v cirkus! Pridružite se skupini zabavnih cirkuških mojstrov in se preizkusite v obvladovanje ravnotežja, žongliranju, “sukanju” poi-jev in izvajanju preprostih akrobacij.

Sobota, 5. 8. 2023, od 9. do 13. ure
Impro ART kotiček

Osvobodite se zavor in pustite ustvarjalni domišljiji prosto pot! Veselje ob ustvarjanju povsem svojega umetniškega izdelka z različnimi likovnimi materiali je zagotovljeno!

NAJBOLJ BRANO

TOP VINO by EVINO – najprestižnejši vinski dogodek pri nas se vrača na Ljubljanski grad

V prvih dneh letošnjega oktobra se bo Ljubljana, natančneje Ljubljanski grad, preoblikoval v prestolnico vinskega razkošja. To je čas, ko se bo v Ljubljani odvijal 3. Mednarodni festival vin TOP VINO by eVino. Zagotovite si svoje vstopnice pravočasno.

Michelinove zvezdica Slovenija 2023 – Ana Roš s Hišo Franko prejela tri Michelinove zvezdice, Restavracija Milka z dvema

Restavracija Hiša Franko, pod vodstvom kuharske mojstrice Ane Roš, je v izdaji MICHELINOVEGA vodnika Slovenija za leto 2023 prejela izjemne tri MICHELINOVE zvezdice. S...

Slovenski dom v Fontani bo porušen, obnova predraga

Kalifornija se je pred nedavnim soočala z odločitvijo: porušiti ali obnoviti Slovenski dom, ki stoji v mestu Fontana. Odločitev je sedaj padla. To zgodovinsko zgradbo...

SLEDI NAM

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop