Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

L˙ÉTAPE SLOVENIA

Podrobnosti

Začetek:
2 septembra
Zaključek:
3 septembra
Spletna stran:
https://www.visitkranj.com/izbrani-dogodki/letape-slovenia/

Organizator

Zavod za turizem in kulturo Kranj
Telefon:
04 238 04 50
E-naslov:
info@visitkranj.si
Poglej Organizator spletno stran

Other

City
Kranj
Organizer Email
[email protected]
Organizer Company
Zavod za turizem in kulturo Kranj

Prizorišče

Kranj staro mestno jedro
Glavni trg 2
Kranj, 4000 Slovenia
+ Google Map
Telefon:
042380450
Poglej Prizorišče spletno stran

V Kranju se bo med 2. in 3. septembrom 2023 drugo leto zapored odvijal dogodek L’Étape Slovenia 2023, uradni dogodek za amaterske kolesarje iz serije dogodkov Tour de France v Sloveniji, ki potekajo po celem svetu. Ponuja edinstveno priložnost za nov osebnostni kolesarski izziv in pravo turistično avanturo po cestah zelene in razgibane Gorenjske.

Od začetka marca 2023 se je mogoče prijaviti na 2. izvedbo L’Etape Slovenia by Tour de France – L’Etape Slovenia 2023 za obe cestno kolesarski preizkušnji, ki bosta potekali v nedeljo, 3. 9. 2023, s startom in ciljem v Kranju.

Glavnina obeh tras ostaja nespremenjena in bosta podobni trasama na lanski premierni preizkušnji. Možno se je prijaviti na daljšo, 138 km dolgo traso s približno 2.020 m višinske razlike ali krajšo, 70 km dolgo traso in približno 670 m višinske razlike.

Več o dogodku najdete TUKAJ.

Dogodek L’Étape Slovenia bo potekal pod budnim očesom visoko strokovnih standardov in tehničnih pogojev ter podpore blagovne znamke Tour de France.

L’Étape Slovenia je družabni kolesarski dogodek s tekmovalno noto za amaterske kolesarje ob zagotavljanju varnega kolesarjenja na za promet zaprtih cestah in približevanje izkušnje etapne dirke profesionalnih kolesarjev na Tour de France. Občuti zeleno Slovenijo na kraljevi razdalji L’Étape Slovenia!

L’Étape Slovenia 2022

Gostitelj prve izvedbe L’Étape Slovenia pod okriljem Tour de France je bila Mestna občina Kranj skupaj z Zavodom za turizem in kulturo Kranj (Visit Kranj). Mesto se ponaša z bogato kolesarsko tradicijo in številnimi kolesarskimi legendami, kot so Matej Mohorič, Tadej Valjavec, Franci Hvasti.

NAJBOLJ BRANO

TOP VINO by EVINO – najprestižnejši vinski dogodek pri nas se vrača v Ljubljana

V prvih dneh letošnjega oktobra se bo Ljubljana, natančneje Ljubljanski grad, preoblikoval v prestolnico vinskega razkošja. To je čas, ko se bo v Ljubljani odvijal 3. Mednarodni festival vin TOP VINO by eVino. Zagotovite si svoje vstopnice pravočasno.

Michelinove zvezdica Slovenija 2023 – Ana Roš s Hišo Franko prejela tri Michelinove zvezdice, Restavracija Milka z dvema

Restavracija Hiša Franko, pod vodstvom kuharske mojstrice Ane Roš, je v izdaji MICHELINOVEGA vodnika Slovenija za leto 2023 prejela izjemne tri MICHELINOVE zvezdice. S...

Slovenski dom v Fontani bo porušen, obnova predraga

Kalifornija se je pred nedavnim soočala z odločitvijo: porušiti ali obnoviti Slovenski dom, ki stoji v mestu Fontana. Odločitev je sedaj padla. To zgodovinsko zgradbo...

SLEDI NAM

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop