Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Kulinarični festival KUL petek

Podrobnosti

Datum:
2 junija
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Glavni trg Kamnik
Kamnik,

Organizator

Če ste radovedni in ste ljubitelji kulinarike ter uživate v gurmanstvu, potem bodo kamniški kulinarični večeri ravno pravi za vas.
Na KUL petkih v Kamniku se vsako leto zbira nadvse pisana druščina tako mladih, starejših, družin z malimi otroci, parov, manjših in večjih družb, ki uživajo v prijetnih poletnih večerih. Ker so KUL petki tako kul, so letos pripravili kul novosti in presenečenja. KUL petek se razvija, nadgrajuje in povezuje ter prepleta z drugimi uspešnimi kamniškimi zgodbami kot so pivovarski festival kraft piv KAMnaPIR, tradicionalni glasbeni festival Kamfest in unikatni, idilični Slovenia Eco Resort.

Tako bodo kar štiri mesece vsak petek vabili na koncerte z živo glasbo, okusne zalogajčke hrane ter lokalna piva in ostale dobrote. Maja in junija bodo KUL petki potekali v idiličnem zelenem ambientu Slovenia Eco Resorta, v petek, 30. junija na Glavnem trgu, julija in avgusta pa v parku Evropa ob mestni železniški postaji.

Posebnost dveh avgustovskih KUL petkov, 4. 8. in 11. 8. 2023 bo preplet dveh močnih in odmevnih tradicionalnih kamniških prireditev – KUL petkov in glasbenega festivala KAMFEST.

Na letošnjem kulinaričnem festivalu bodo organizatorji ponovno veliko pozornost posvetili tudi trajnosti in odgovornemu ravnanju do okolja ter osveščanju obiskovalcev o pomenu prireditve z manj odpadki ter manjši uporabi plastike za enkratno uporabo.

NAJBOLJ BRANO

TOP VINO by EVINO – najprestižnejši vinski dogodek pri nas se vrača v Ljubljana

V prvih dneh letošnjega oktobra se bo Ljubljana, natančneje Ljubljanski grad, preoblikoval v prestolnico vinskega razkošja. To je čas, ko se bo v Ljubljani odvijal 3. Mednarodni festival vin TOP VINO by eVino. Zagotovite si svoje vstopnice pravočasno.

Michelinove zvezdica Slovenija 2023 – Ana Roš s Hišo Franko prejela tri Michelinove zvezdice, Restavracija Milka z dvema

Restavracija Hiša Franko, pod vodstvom kuharske mojstrice Ane Roš, je v izdaji MICHELINOVEGA vodnika Slovenija za leto 2023 prejela izjemne tri MICHELINOVE zvezdice. S...

Slovenski dom v Fontani bo porušen, obnova predraga

Kalifornija se je pred nedavnim soočala z odločitvijo: porušiti ali obnoviti Slovenski dom, ki stoji v mestu Fontana. Odločitev je sedaj padla. To zgodovinsko zgradbo...

SLEDI NAM

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop