Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

KOMEDIJA:SLOVENSKA VICOTEKA

Podrobnosti

Datum:
12 avgusta
Ura:
7:00 pop - 9:00 pop

Organizator

OBČINA DOLENJSKE TOPLICE
Telefon:
(07) 384 51 88
E-naslov:
visit@dolenjske-toplice.si
Poglej Organizator spletno stran

SLOVENSKA VICOTEKA

100% najbolj zabavna komedija v Sloveniji

(komedija, po kateri boste ugotovili, da se še na nobeni predstavi niste toliko smejali!)

 

Žena, gostilna, kmetija! Kmet Jože in kmet Janez nas bosta do solz nasmejala z zgodbami iz njunega kmečkega življenja in obvezne gostilniške rekreacije. Ne zamudite priložnosti za najbolj zabaven večer in za – 75 minut popolnega smeha!

 

Igrata: Jože Čamernik in Janez Cankar

Mnenja gledalcev (nelektorirano):

“Bilo je enkratno in faaajn smešno. Vsi smo krepali od smeha … Ko sem zunaj malo spraševal folk so trdili, da tako smešne komedije še niso vidli in to še brez postavljene scene. Ma ona dva nista imela nič, razen v srceh polno humorja in gledališkega znanja. Moja žena je gledala veliko komedij, jaz priznam prvo … a ona pravi, da tako smešne še ni videla.”

“Vedela sem, da bo zabavno, ampak da bo pa tako smešno, nisem pričakovala. Hvala obema igralcema, da sta nas nasmejala. To rabimo vsi, da za hip pozabimo na skrbi in se nasmejimo odličnemu humorju.”

“Še sreča, da predstava ni trajala še dlje, ker ne bi več zdržala. Od silnega smeha me je že “ornk” lulat.«

 

JANEZ CANKAR, amaterski igralec iz Podlipe pri Vrhniki. Večina gledalcev ga pozna kot hišnika Jožeta iz legendarne serije TV Dober dan. Danes Janez nastopa v komediji Slovenska vicoteka, s katero je odigral že skoraj 100 ponovitev. Poznan je tudi njegov brat Vinko Cankar (nekdanji član skupine Čuki).

JOŽE ČAMERNIK, neuradni državni »vicmaher« prvak. Tudi Jože je amaterski igralec iz Dragomerja pri Vrhniki. Jože blesti s svojim humorjem in vloga v Slovenski vicoteki mu je pisana na kožo. Tudi pri Jožetu je poznana njegova sestra – pevka Andreja Čamernik, (Avsenik, Mesečniki …), danes pa nastopa in poje predvsem s svojim možem Danijelom Rampretom.

NAJBOLJ BRANO

TOP VINO by EVINO – najprestižnejši vinski dogodek pri nas se vrača v Ljubljana

V prvih dneh letošnjega oktobra se bo Ljubljana, natančneje Ljubljanski grad, preoblikoval v prestolnico vinskega razkošja. To je čas, ko se bo v Ljubljani odvijal 3. Mednarodni festival vin TOP VINO by eVino. Zagotovite si svoje vstopnice pravočasno.

Michelinove zvezdica Slovenija 2023 – Ana Roš s Hišo Franko prejela tri Michelinove zvezdice, Restavracija Milka z dvema

Restavracija Hiša Franko, pod vodstvom kuharske mojstrice Ane Roš, je v izdaji MICHELINOVEGA vodnika Slovenija za leto 2023 prejela izjemne tri MICHELINOVE zvezdice. S...

Slovenski dom v Fontani bo porušen, obnova predraga

Kalifornija se je pred nedavnim soočala z odločitvijo: porušiti ali obnoviti Slovenski dom, ki stoji v mestu Fontana. Odločitev je sedaj padla. To zgodovinsko zgradbo...

SLEDI NAM

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop