Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Grajski poletni večeri na Gradu Žovnek: NEISHA, koncert

Podrobnosti

Datum:
6 avgusta
Ura:
8:00 pop - 9:30 pop
Cena:
€18
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
https://www.visitbraslovce.com/grajski-poletni-veceri-neisha-koncert/

Organizator

Zavod za izobraževanje, kulturo, šport in turizem 3 jezera
Telefon:
070 788 253
E-naslov:
info@3jezera.si
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Grad Žovnek
Podvrh
Braslovče, 3314 Slovenia
+ Google Map
Telefon:
070 788 253
Poglej Prizorišče spletno stran
Neisha je odlična glasbenica, ki odrske deske solo kariere brusi že 16 let, vse od nastanka njenega izrednega CD prvenca Neisha. Sledila so leta, ki so prinesla še veliko dobre glasbe in mnogih mednarodnih sodelovanj z glasbenimi velikani iz regije (Vlatko Stefanovski, Vlado Kreslin, Gibboni, Massimo, Parni Valjak, Branko Đurić, Aki Rahimovski, Valentino Kanzyani, Big foot mama, Pero Lovšin, Zoran Predin, Slovenska filharmonija, Simfonični orkester in Big Band RTV Slovenija, orkestra Slovenske policije in vojske, Tokac, Dan D, Kornelije Kovač in mnogi drugi…).
​Neishin zadnji album se imenuje Vrhovi in je postregel s kopico čudovitih skladb (Vrhovi, Bežim, Prihaja maj..), ki osvajajo vrhove glasbenih lestvic. Skladba Vrhovi je bila med najbolj predvajanimi skladbami na radijskih valovih leta 2017.
​Neisha se je z leti razvila v odlično glasbeno ustvarjalko in performerko, ki obvlada oder, predvsem pa se najbolj posveti dinamiki, virtuoznosti in dialogu s svojo cenjeno publiko.
Cena vstopnice (nakup na POŠTI&TIC Braslovče): 18 €.
Zagotovite si svoje mesto na edinstvenem dogodku pod zvezdnatim nebom na grajskem dvorišču.
Več informacij: ZIKŠT 3 jezera: 070 788 253, [email protected]
V primeru dežja bo koncert v Domu kulture Braslovče.
PARKIRIŠČA
Le-ta bodo spodaj pod gradom na že obstoječem parkirišču levo in za ta dogodek pripravljenem desno ter ob cesti do vikenda pod gradom.
Dostop do gradu z avtom žal NI MOGOČ.
Hvala za razumevanje.

NAJBOLJ BRANO

TOP VINO by EVINO – najprestižnejši vinski dogodek pri nas se vrača v Ljubljana

V prvih dneh letošnjega oktobra se bo Ljubljana, natančneje Ljubljanski grad, preoblikoval v prestolnico vinskega razkošja. To je čas, ko se bo v Ljubljani odvijal 3. Mednarodni festival vin TOP VINO by eVino. Zagotovite si svoje vstopnice pravočasno.

Michelinove zvezdica Slovenija 2023 – Ana Roš s Hišo Franko prejela tri Michelinove zvezdice, Restavracija Milka z dvema

Restavracija Hiša Franko, pod vodstvom kuharske mojstrice Ane Roš, je v izdaji MICHELINOVEGA vodnika Slovenija za leto 2023 prejela izjemne tri MICHELINOVE zvezdice. S...

Slovenski dom v Fontani bo porušen, obnova predraga

Kalifornija se je pred nedavnim soočala z odločitvijo: porušiti ali obnoviti Slovenski dom, ki stoji v mestu Fontana. Odločitev je sedaj padla. To zgodovinsko zgradbo...

SLEDI NAM

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop