Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VEGAN HANGOUTS: Izmenjevalnica semen, sadik in večer družabnih iger

Details

Date:
April 13
Time:
5:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Free
Event Categories:
,
Website:
https://vegan.si/dogodki/vegan-hangouts-izmenjevalnica-semen-sadik-in-vecer-druzabnih-iger/

Organizer

Other

City
Ljubljana
Organizer Email
[email protected]
Organizer Company
Slovensko vegansko društvo

KDAJ: Sobota, 13. april 2024, ob 17:00 do 21:00

KJE: Sejna soba Četrtne skupnosti Polje, Zaloška cesta 160 (na nekaterih zemljevidih: Polje 12), Ljubljana-Polje

 


Čas je za PRVO spomladansko izmenjevalnico domačih in ekoloških semen ter sadik, ki jo organizira Slovensko vegansko društvo! Prav tako pa bo v sklopu Vegan Hangouts potekal večer družabnih iger! Tokratno sobotno druženje bo potekalo v duhu rastlinoljubcev, ki si želijo ustvariti zeleno oazo na vrtu ali na okenski polici.

 


Vsak lahko prinese karkoli od rastlinja, ki ga ima doma. Izmenjevalo se bo lončnice, zelišča, grmovnice, potaknjence in domača semena (označena z imenom). Semena in rastline lahko tudi zgolj prinesete oziroma zgolj odnesete.

 


Po izmenjavi se bo popoldne nadaljevalo z namiznimi igrami, zato prinesite tudi svojo najljubšo igro ali pa tiste, ki so primerne za krajše igralne etape. Nekaj družabnih iger je donirala tudi trgovina Park Enigma!

 


Druženje bo potekalo ob dobri (veganski!) hrani, kjer vsak prinese tudi “nekaj dobrega za pod zob”, svoj krožnik, pribor in kozarec/flaško za vodo. Najboljše je pripraviti zalogaje v velikosti grižljaja, tako da tudi tisti brez krožnikov brez problema okusijo jedi. Super bo tudi, če se ime jedi in recept zapiše na manjši listek, ki se ga lahko priloži hrani.

 


Se vidimo!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop