Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Večerni sprehod med lučkami

Details

Start:
November 18, 2023 ob 3:00 pm
End:
January 7 ob 9:00 pm
Cost:
Plača se vstopnino v park.
Event Category:
Website:
https://www.arboretum.si/dogodek/vecerni-sprehod-med-luckami-2023/?occurrence=2023-11-18

Other

City
Kamnik
Organizer Email
[email protected]
Organizer Company
Arboretum Volčji Potok

Venue

Arboretum Volčji Potok
Radomlje,Slovenia+ Google Map

Arboretum bo tudi letos v zimskih mesecih zasijal, tokrat v več kot dveh milijonih lučk. Večerni sprehod med lučkami, ki je postal že pravo tradicionalno in edinstveno doživetje za vsakogar, bo vnovič prinesel prijetno praznično vzdušje. V čarobnem ambientu parka obljubljamo svetleče novosti!

Sprehod med lučkami je zasnovan kot enosmerna, nekaj kilometrov dolga pot, ki jo razsvetljuje kar 27 kilometrov prazničnih luči. Ob sprehodu vas bo pričakalo več tematskih sklopov, med njimi kristalni tuneli, osvetljena sončna ura, reka luči v rozariju, mogočen slap nad Velikim jezerom, Božiček z jelenčki, slikoviti vodni odsevi na treh jezerih, osvetljena silhueta francoskega vrta, čarobni gozd … Letošnja najsvetlejša novost je največji svetlobni ekran v Evropi, ki v dolžino meri kar 60 metrov in bo pozornost obiskovalcev pritegnil s spreminjajočimi se prizori. Otroke bo v šotoru pred pristavo v prazničnem mestu razveseljeval Božiček (lutka) s pripovedovanjem zanimive pravljice, družbo mu bodo delali škrati iz različnih dežel.

Večerni sprehod med lučkami je mogoč vsak dan, tudi med vikendi in prazniki, med 18. 11. 2023 in 7. 1. 2024 od 15.00 do 21.00.* Park bo razsvetljen od 16.00 dalje.

Vstopnice so v prodaji na spletu in pri blagajni parka. Nakup prek spleta vam prinese 10 % popust za redne cene vstopnic!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop