Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

RADLJEVANJE – STAND UP comedy show

Details

Date:
June 7
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
Cost:
€15
Event Categories:
,
Website:
https://www.mojekarte.si/si/radljevanje-stand-up-comedy-show/vstopnice-1182518.html

Organizer

Javni zavod ŠKTM Radlje ob Dravi
Phone:
028879289
Email:
info@sktmradlje.si
View Organizer Website

Other

City
Radlje ob Dravi
Organizer Email
[email protected]
Organizer Company
JZ ŠKTM Radlje ob Dravi

Venue

Park pri dvorcu Radlje ob Dravi
Koroška cesta 68
Radlje ob Dravi,2360Slovenia
+ Google Map
Phone:
028879289
View Venue Website

Perica Jerković je eden najizkušenejših stand-up komikov pri nas, lani je obeležil 20. obletnico delovanja. Od leta 2003 je izvedel več kot 2000 nastopov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, pa tudi v Grčiji in Angliji. Gostoval je na vseh večjih festivalih stand-up komedije v tem delu Evrope. Največjo prepoznavnost je pri nas dosegel s celovečerno stand-up komedijo Rojen v Jugi, svoj drugi solo šov je poimenoval Homo Selfiens: Zgodovina selfi butla. Na televizijo je uvrstil tudi krajši comedy special s starševsko tematiko, Stendap predstavlja: Perica Jerković. Nastopil je na roastih Vida Valiča in Lada Bizovičarja, kmalu pa se je na žaru znašel tudi sam. Z Urošem Kuzmanom je soustvaril predstavo Profesor Kuzman mlajši, z Gašperjem Bergantom in Boštjanom Gorencem – Pižamo je smeh izvabljal v šovu Brade, z Robertom Petanom v šovu Zbogom korona, mi gremo na dopust, z Alešem Novakom pa v komediji Slovenec in pol.

David Gorinšek prihaja iz Slovenskih Konjic. Je novinar, glas Radia City in vedno bolj uveljavljen standup komik z zdaj že šestletnim stažem solo zabavljača. Je tudi organizator stand-up večerov v Mariboru. V komičnih krogih je njegova zgodba o bližnjem srečanju s policijsko marico zdaj že postala kultna.

Alen Mastnak navdušuje z oponašanji in šalami na račun svojega domačega okolja. Želel je postati dramski igralec, a ga je življenje pahnilo iz gledališkega odra na oder stand up komedije. Po izjavah njegove matere je isti Jurij Zrnec, njegov približek temu pa je, da statira v seriji Ja, Chef.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop