Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Postani TOP organizator poslovnih dogodkov!

Details

Date:
April 15
Time:
3:00 pm - 6:00 pm
Cost:
€630
Event Category:
Website:
https://nikamocnik.com/poslovni-dogodki/

Organizer

Eventnika
Phone:
041921635
Email:
nika@eventnika.si
View Organizer Website

Other

Organizer Email
[email protected]
Organizer Company
Eventnika

Venue

Eventnika
Komanija 8D
Dobrova,1356Slovenia
+ Google Map
Phone:
041921635
View Venue Website
 Si želiš postati TOP organizatorka poslovnih dogodkov?
– Si že od nekdaj tista, ki organizira vse družinske dogodke, pa bi želela sedaj organizirati evente tudi za naročnike?
– Si organizatorka porok in bi si želela zaslužiti tudi izven poročne sezone?
– Te organizacija dogodkov tako močno veseli, da si najbolj navdušena, ko te nekdo prosi, da mu pomagaš organizirati njegov/njen dogodek?
– Iščeš kvalitetno izobraževanje o organizaciji dogodkov, ki te bo naučilo pravega vrstnega reda organizacije ter kako nikoli ne pozabiti na malenkosti, ki naredijo dogodek poseben?
Če si na vsaj eno izmed zgoraj naštetih vprašanj odgovorila z DA, potem je 9-tedensko izobraževanje o poslovnih dogodkih prava odločitev zate!
Predstavljaj si, da bi lahko na začetku svoje poslovne poti kot organizatorka dogodkov izvedela vse skrivnosti svoje konkurentke… Strokovnjakinja bi ti zaupala, kako se odzove na povpraševanje potencialnega naročnika, kako sestavi ponudbo, kako se loti organizacije, na kaj vse je pozorna pri organizaciji dogodka, kako ustvari čarobno vzdušje in kako dogodek koordinirati, ko pride do izvedbe. Seveda pove tudi, kako paziti na finančni aspekt dogodka, kako dostaviti “nekaj ekstra”, da bo naročnik res zadovoljen ter kako poskrbeti, da bodo udeleženci navdušeni in zadovoljni odšli z dogodka. Za češnjo na vrhu torte pa ti pove še, katerim napakam se lahko izogneš na svoji poslovni poti in ti poda nasvete, kako se lotiti svojega posla
Se sliši predobro, da bi bilo resnično? Pa ni ????
Na 9-tedenskem izobraževanju o poslovnih dogodkov boš izvedela vse zgoraj napisano, saj bo predavateljica Nika Močnik, uspešna in priznana organizatorka dogodkov, predala svoje znanje o TOP organizaciji poslovnih dogodkov.
Vso pridobljeno znanje pa boš lahko takoj spravila v prakso! V sklopu delavnic je zadnji del namenjen vam in vašim dogodkom. Lotili se boste priprave organizacije in koordinacije dogodka – lahko je to vaš event ali pa boste izbirali med realnimi povpraševanji, ki smo jih prejeli pri nas. Pri organizaciji dogodka je najbolj pomembna dobra priprava na začetku, in ravno to je tisto, kar bomo vadili na primerih. Ni pomembno, ali se bo dogodek izvedel v času izobraževanja ali ne – bistveno je, da pridobljeno znanje preizkusite na realnih scenarijih.
Kako bo vse skupaj izgledalo?
Vse skupaj bomo opravili 9 srečanj, od tega 4 srečanja v živo, 2 online srečanji in 3 posnetki, katere si boste lahko ogledali tudi izven zastavljenih ur. Vsa predavanja v živo in online bodo potekala med 15.00 in 18.00 uro v prostorih podjetja Eventnika na Dobrovi, blizu LJubljane.
Za 9-tedensko izobraževanje znaša investicija 630,00 €, ki se lahko plača v treh obrokih.
Začnemo že 8. aprila 2024 z uvodnim predavanjem, prvo srečanje v živo pa bo 15. aprila 2024 ob 15.00.
Več informacij o dogodku je tukaj: https://nikamocnik.com/poslovni-dogodki/
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop