<< VSI DOGODKI

Nogometna tekma Slovenija – Danska

Kraj in datum

19 junija 2023 - 19 junija 2023
20:45 - 20:45

Organizator

Spletna stran
Povezava


Slovenska nogometna reprezentanca nadaljuje s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka so obračuna s Kazahstanom in San Marinom pripravljeni nadgraditi proti Danski, papirnatemu favoritu kvalifikacijske skupine H. Najbolj pričakovana domača tekma slovenske nogometne reprezentance bo v ponedeljek, 19. junija ob 20.45 v Stožicah.
Slovenska izbrana vrsta tudi tokrat računa na glasno podporo zvestih navijačev, ki si lahko zagotovijo vstopnice v dveh različnih kategorijah glede na položaj sedišča na stadionu. Cene posamičnih vstopnic znotraj 1. kategorije so 25€ za odrasle, 15€ za dijake, študente in upokojence ter 10€ za otroke do 14. leta starosti. Cene posamičnih vstopnic znotraj 2. kategorije so 20€ za odrasle, 12€ dijake, študente in upokojence ter 7€ za otroke do 14. leta starosti.

Cena posamičnih BELI VIP vstopnic za odrasle znaša 80€, cena paketnih BELI VIP vstopnic za otroke do 14. leta starosti pa 40€.

PONUDBA BELI VIP VKLJUČUJE:

Parkiranje v parkirni hiši Stožice s posebno dovolilnico, število parkirnih dovolilnic po vnaprejšnjem dogovoru glede na število nakupljenih vstopnic, poseben VIP vhod na stadion, namenjen le gostom BELEGA VIP-a, vrhunska kulinarična ponudba pred in med tekmo, brezalkoholnih in alkoholnih pijač Pivovarne Union in Vinakoper, sedež na ločenem delu tribune.

https://www.nzs.si/hospitality/

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop