<< VSI DOGODKI

Kulinarični festival KUL petek

Kraj in datum

2 junija 2023 - 2 junija 2023
00:00 - 23:59

Organizator

Spletna stran
Povezava


Če ste radovedni in ste ljubitelji kulinarike ter uživate v gurmanstvu, potem bodo kamniški kulinarični večeri ravno pravi za vas.
Na KUL petkih v Kamniku se vsako leto zbira nadvse pisana druščina tako mladih, starejših, družin z malimi otroci, parov, manjših in večjih družb, ki uživajo v prijetnih poletnih večerih. Ker so KUL petki tako kul, so letos pripravili kul novosti in presenečenja. KUL petek se razvija, nadgrajuje in povezuje ter prepleta z drugimi uspešnimi kamniškimi zgodbami kot so pivovarski festival kraft piv KAMnaPIR, tradicionalni glasbeni festival Kamfest in unikatni, idilični Slovenia Eco Resort.

Tako bodo kar štiri mesece vsak petek vabili na koncerte z živo glasbo, okusne zalogajčke hrane ter lokalna piva in ostale dobrote. Maja in junija bodo KUL petki potekali v idiličnem zelenem ambientu Slovenia Eco Resorta, v petek, 30. junija na Glavnem trgu, julija in avgusta pa v parku Evropa ob mestni železniški postaji.

Posebnost dveh avgustovskih KUL petkov, 4. 8. in 11. 8. 2023 bo preplet dveh močnih in odmevnih tradicionalnih kamniških prireditev – KUL petkov in glasbenega festivala KAMFEST.

Na letošnjem kulinaričnem festivalu bodo organizatorji ponovno veliko pozornost posvetili tudi trajnosti in odgovornemu ravnanju do okolja ter osveščanju obiskovalcev o pomenu prireditve z manj odpadki ter manjši uporabi plastike za enkratno uporabo.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop