<< VSI DOGODKI

KOMEDIJA:SLOVENSKA VICOTEKA

Kraj in datum

12 avgusta 2023 - 12 avgusta 2023
19:00 - 21:00

Organizator

Spletna stran
Povezava


SLOVENSKA VICOTEKA

100% najbolj zabavna komedija v Sloveniji

(komedija, po kateri boste ugotovili, da se še na nobeni predstavi niste toliko smejali!)

 

Žena, gostilna, kmetija! Kmet Jože in kmet Janez nas bosta do solz nasmejala z zgodbami iz njunega kmečkega življenja in obvezne gostilniške rekreacije. Ne zamudite priložnosti za najbolj zabaven večer in za – 75 minut popolnega smeha!

 

Igrata: Jože Čamernik in Janez Cankar

Mnenja gledalcev (nelektorirano):

“Bilo je enkratno in faaajn smešno. Vsi smo krepali od smeha … Ko sem zunaj malo spraševal folk so trdili, da tako smešne komedije še niso vidli in to še brez postavljene scene. Ma ona dva nista imela nič, razen v srceh polno humorja in gledališkega znanja. Moja žena je gledala veliko komedij, jaz priznam prvo … a ona pravi, da tako smešne še ni videla.”

“Vedela sem, da bo zabavno, ampak da bo pa tako smešno, nisem pričakovala. Hvala obema igralcema, da sta nas nasmejala. To rabimo vsi, da za hip pozabimo na skrbi in se nasmejimo odličnemu humorju.”

“Še sreča, da predstava ni trajala še dlje, ker ne bi več zdržala. Od silnega smeha me je že “ornk” lulat.«

 

JANEZ CANKAR, amaterski igralec iz Podlipe pri Vrhniki. Večina gledalcev ga pozna kot hišnika Jožeta iz legendarne serije TV Dober dan. Danes Janez nastopa v komediji Slovenska vicoteka, s katero je odigral že skoraj 100 ponovitev. Poznan je tudi njegov brat Vinko Cankar (nekdanji član skupine Čuki).

JOŽE ČAMERNIK, neuradni državni »vicmaher« prvak. Tudi Jože je amaterski igralec iz Dragomerja pri Vrhniki. Jože blesti s svojim humorjem in vloga v Slovenski vicoteki mu je pisana na kožo. Tudi pri Jožetu je poznana njegova sestra – pevka Andreja Čamernik, (Avsenik, Mesečniki …), danes pa nastopa in poje predvsem s svojim možem Danijelom Rampretom.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop