<< VSI DOGODKI

Dan D – Tiho

Kraj in datum
Kranj
14 junija 2024 - 14 junija 2024
21:00 - 23:00

Cena
21.00

Organizator
[email protected]

Spletna stran
Povezava


Novomeška skupina Dan D ima več obrazov in vsi so pravi. Lahko so ena najprepoznavnejših slovenskih rock zasedb, ki niza hite kot so Voda, Čas, Ko hodiš nad oblaki, Plešeš in podobni, lahko so drzni osvajalci neskončnih globin misli in širnih prostranstev glasbe, lahko pa so tudi akustični godci, ki vam z ribežnom, steklenicami, bisernico in zvončki pričarajo tih intimen večer. Vsak od teh obrazov ima svoje mesto in čas, vsi pa se med seboj prepletajo.

S projektom Tiho, ki je kot album izšel tudi na kaseti, so osvojili poslušalce po slovenskih gradovih in drugih intimnejših prizoriščih, z vsakim koncertom pa mu dodajo tudi nove, sveže note.

Koncert v kranjskem amfiteatru je del pestrega Prešernega poletja. Celoten program si oglejte na https://www.visitkranj.com/izbrani-dogodki/preserno-poletje

Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop