ApiSlovenija – največji strokovni čebelarski dogodek v Evropi

Če smo bili Slovenci tisti, ki smo uspeli prepričati svetovno javnost, da si čebele zaslužijo svoj svetovni dan, potem je edino prav, da se prav v Sloveniji odvije tudi čebelarski dogodek brez primere. V svetovnem merilu. Ker smo Slovenci najbolj strastni in najštevilčnejši čebelarji na svetu, in ker razumemo pomen medu. Zato je prav, da damo medu in čebelam svoje mesto in da obeležujemo ta pomemben strokovni dogodek. ki bo potekal v soorganizaciji Čebelarske zveze Slovenije. Navsezadnje so že največji misleci v zgodovini častili med kot darilo bogov.

Kot je že tradicija, bomo na Celjskem sejmu v marcu dva dneva posvetili čebelarjenju. Tokrat se bo ta pomemben dogodek odvijal 18. in 19. marca. Razstavljavci sejma bodo predstavili opremo, pripomočke in materiale za čebelarjenje, dobre zgodbe, apiterapijo in kar se nam zdi izredno pomembno, inovacije v čebelarstvu. Obiskovalci bodo lahko vse našteto videli ter seveda preizkusili in kupili med in izdelke iz medu.

Sejem poteka v okviru pomladnih sejmov, kjer se hkrati predstavi Festival kave Slovenija, sejem Dnevi lovstva, sejem Dnevi ribištva, sejem Altermed & Green Vita in ApiSlovenija.

5 sejmov, 1 vstopnica! Kupi svojo zdaj: shop.ce-sejem.si

Datum

Mar 18 - 19 2023
Expired!

Ura

9:00 am - 5:00 pm
QR Code
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop