Altermed & GreenVita – sejem za zdrav način življenja in samooskrbo

Zdrav način življenja in samooskrba postajata vsak dan glasnejša spremljevalca na poti k dobremu počutju. Zato se moramo skupaj pogovarjati o vsem, kar nas dela zadovoljne in zdrave. In na tem sejmu boste našli veliko idej, kako poskrbeti zase, da se bomo zadovoljni soočali z izzivi vsakdanjega življenja.

Sejem bo dvignil zavest o pomembnih temah našega zdravja s pomočjo številnih pripomočkov in prehranskih izdelkov ter s strokovnimi predavanji o prehrani, gibanju, prehranskih dopolnilih, zdravilnih zeliščih. Na sejmu boste lahko spoznali ponudnike naravne kozmetike, ekoloških čistil, domačih izdelkov in pridelkov in vse, kar je potrebno za učinkovito samooskrbo – da boste pridelali najboljšo zelenjavo na svojem vrtu ali pa začimbe na okenski polici.

Ko se boste sprehodili med razstavljavci, boste našli toliko navdiha zase, da boste spremenili svoj način življenja. Našli boste zdravo ekološko pridelano hrano in napitke, obiskali točke dobrega počutja s pomočjo zdravilišč, izvedeli boste več o zdravstvenem in dentalnem turizmu, izbrskali skrivnosti wellness ponudnikov, spoznali možnosti za aktivnosti in počitek v naravi, navdušili vas bodo eko pohištvo in izdelki za zdravo bivanje, ob tem pa še eko oblačila in obutev ter oblačila in obutev za aktivno preživljanje časa v naravi.

Samooskrba vam odslej ne bo več tuja – tukaj boste našli semena, čebulice, sadike. In vse to boste pridelali z ekološkimi škropivi, substrati. Lahko boste kupili tudi lonce, korita, okrasne posode ter vrtno orodje in naprave.

Spoznali boste telesne aktivnosti, kristale in kamne. Izvedeli boste, kaj pomeni selfness, predstavile se vam bodo eko šole, društva in organizacije.

Na strokovnih predstavitvah in predavanjih se boste seznanili z inovativnimi rešitvami ekološkega kmetovanja, s pomenom zdrave in naravno pridelane hrane ter izvedeli za nove trajnostne pristope k ravnanju z naravo, kar se boste naučili prenesti na svoje življenjske navade in na vaš odnos do družbe. V sožitju z naravo se boste naučili bolj celostno obravnavati človeka in trajnostno pristopiti k razvoju družbe in okolja.

Tovrstna osveščanja morajo biti glasna in jasna. Da bomo skupaj pustili pečat k bolj celostnemu odnosu do narave, ljudi, živali, družbe, našega planeta.

Sejem poteka v okviru pomladnih sejmov, kjer se hkrati predstavi Festival kave Slovenija, sejem Dnevi lovstva, sejem Dnevi ribištva, sejem Altermed & Green Vita in ApiSlovenija.

5 sejmov, 1 vstopnica! Kupi svojo zdaj: shop.ce-sejem.si

Datum

Mar 17 - 19 2023
Expired!

Ura

9:00 am - 5:00 pm
QR Code
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop